Zonder risico mensen met een arbeidshandicap aannemen

Zonder risico mensen met een arbeidshandicap aannemen

De overheid ziet graag dat bedrijven mensen met een arbeidshandicap aannemen. Ondernemers willen op dat punt vaak de overheid wel ter wille zijn, maar zijn bang voor het risico dat ze lopen met dergelijke werknemers. Hoe groot is immers de kans dat deze mensen weer in de ziektewet terecht komen, en daarmee een forse onkostenpost vormen voor het bedrijf? Om deze angst bij werknemers weg te halen is er de no-riskpolis.

inPAY: perfect voor de MKB

inPAY: perfect voor de MKB

Kent u dat gevoel, dat u eigenlijk niet meetelt? Dat u een te kleine onderneming heeft, dat u te weinig omzet maakt, of dat u te weinig mensen in dienst heeft? En dat de helpdeskmedewerker u met tegenzin te woord staat? Wie dat gevoel niet langer meer wil ervaren wanneer het gaat om zijn of haar salarisadministratie, doet er goed aan eens contact op te nemen met inPAY online salarisadministratie. Want inPAY is er speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.

Over fietsen en maaltijden: de Werkkostenregeling

Over fietsen en maaltijden: de Werkkostenregeling

Per 1 januari 2015 worden de oude regelingen rondom vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel vervangen door de Werkkostenregeling (WKR). In onderstaand artikel leggen we uit wat dat voor uw bedrijf betekent.

Personeelsgegevens: hoe behandelt u ze?

Personeelsgegevens: hoe behandelt u ze?

Als u werknemers langdurig in dienst heeft, gaat u die steeds beter leren kennen. Maar u verzamelt ondertussen ook allerlei informatie van hen, bewust of onbewust. Welke informatie mag u als werkgever bewaren, en welke niet, en hoe moeten die beveiligd worden?