inPAY even rust, hoe dan? Het geheim van inPAY

Vorige week hebben we een leuke promotiefoto gepost op onze Facebook pagina. inPAY even rust klinkt als muziek in de oren en zorgt al voor ontspanning op het moment dat je het leest. Aangenaam toch? Dat vonden wij ook. Maar we vroegen ons ook af “kunnen wij dit wel waarmaken?” “Ja”, was het antwoord daarop.

inPAY even rust

inPAY even rust

We willen graag uw salarisadministratie zorgeloos laten verlopen en het voor u als ondernemer zo makkelijk mogelijk maken. Daar staan we voor! Maar hoe doen we dat dan? Of het is in het verwerken van de loonstroken of in de telefoongesprekken met u, we willen dit overal kenbaar en merkbaar maken. Hoe zorgen wij ervoor dat we dat stukje rust en vertrouwen in alle aspecten van inPAY doorvoeren?

Al bij het oprichten van inPAY heeft Arthur Tromp, oprichter en eigenaar van inPAY, besloten dat er een aantal kernwaarden zijn waar inPAY zich aan moet houden. Deze kernwaarden zijn opgenomen in een lijst met richtlijnen genaamd “The Crowncode” hierbij wil ik graag een aantal codes van onze Crowncode met u delen. 

4. Staan regelmatig stil en genieten, want we willen leren van onze fouten en blij zijn met wat goed ging.

6. Zijn creatief en staan open voor nieuwe ideeën

2. Houden de communicatie levend, want een correcte beeldvorming en initiatief tot gesprek lost veel problemen op.

7. Blijven trouw aan beloften, want relaties gaan stuk als we ons niet aan onze afspraken houden.

10. Gunnen een ander zijn succes

Op deze manier houden we de sfeer goed op onze werkvloer, maar ook in het contact met onze klanten, en het werk wat we doen voor hen. Het helpt ons met ondernemen in rust, maar ook om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vond u dit artikel leuk, interessant, inspirerend? inPAY vindt het leuk om zich te laten leren kennen maar ook u te leren kennen! Wilt u meer weten over wie wij zijn, kom graag langs voor een kopje “rustthee”.