Waarom inPAY

Altijd en overal bereikbaar

InPAY biedt u een salarisadministratiesysteem dat volkomen online, in de cloud, werkt. Dat betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over installaties, updates of het maken van back-ups. Wij zorgen er voor dat het systeem altijd bijgewerkt en online is. Daarnaast is inPAY bereikbaar via zowel computer en laptop, als via uw smartphone of iPad. Dus of u nu op kantoor bent, in de trein zit, of op een terrasje, u kunt altijd bij ons terecht.

Enorm efficiënt

Als u minder tijd bezig hoeft te zijn met uw salarisadministratie, houdt u meer tijd over voor uw onderneming. Zo simpel is het. Daarom heeft inPAY voor u een salarisadministratiesysteem dat u tijd gaat opleveren. Zo wordt u met inPAY automatisch op de hoogte gesteld van verjaardagen, jubilea en aflopende contracten. U hoeft ook nooit meer verlofbriefjes te typen of pensioen- en loonaangiftes in te sturen. Bovendien is het heel eenvoudig om uw medewerkers toegang te verlenen tot inPAY, én kunt u het systeem simpel koppelen aan bijna alle boekhoudsystemen.

Goede dienstverlening

Naast een correct en eenvoudig systeem staat bij inPAY goede dienstverlening voorop. En daar staan we ook voor!  Ons team staat altijd klaar om u te helpen en wanneer u ons belt met een vraag heeft u direct onze specialist aan de lijn die u graag tot in de kleine details helpt.