Wie is inPAY

 

 

Arthur Tromp (Eigenaar en oprichter)

‚ÄčArthur is een man van twee werelden. Hij heeft een passie voor mensen en voor service, maar hij houdt ook van het werken met cijfers. Arthur wil het liefst dat iedereen zo snel mogelijk kennismaakt met inPAY, omdat hij gelooft dat inPAY ondernemers écht in staat kan stellen zorgeloos te ondernemen.

Wist u dat: Arthur met bijna elk instrument muziek kan maken?

 

 

Christiaan Bos (Sales & Marketing)

Een echte netwerker is Christiaan. Hij beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van ICT en techniek. Christiaan adviseert inPAY en houdt onze kwaliteit in de gaten met een hart voor klantgerichtheid. Volgens Christiaan luistert een goede onderneming altijd naar wat de klant wil.

Wist u dat: Christiaan audio engineering gestudeerd heeft, skileraar is en het liefst in Azië zou wonen, na in Singapore gestudeerd te hebben en zijn uitwisseling voor zijn studie international business in Japan heeft gedaan?

 

 

Martijn Stoutjesdijk (Manager Public Relations & Quality)

Martijn heeft een passie voor integer en betrouwbaar ondernemen. Bij inPAY denkt hij mee over de visie en strategie. En houdt hij in de gaten dat de kwaliteit van inPAY behouden blijft. Martijn vindt het belangrijk dat ondernemingen transparant zijn en echt staan voor wat ze zeggen.

Wist u dat: Martijn 2 bachelors en 2 masters heeft en nu zijn Phd aan het behalen is? En vele talen beheerst waar wij nog nooit eerder van gehoord hadden zoals: Akkadisch en Ugaritisch? 

 

 

Larissa Kim (Account Manager)

Larissa zorgt ervoor dat de relaties met de klanten worden onderhouden en is verantwoordelijk voor het contact leggen en begeleiden van nieuwe klanten. Voor Larissa is het belangrijk dat de klanten zich begrepen en geholpen voelen. Vertrouwen en plezier creëren is haar hoofddoel!

Wist u dat: Larissa de dochter is van Arthur en dus meebouwt aan een familiebedrijf en daarnaast ook nog actief is als professioneel fotograaf.

 

 

Esther Roobol (Marketing & Communicatie)

Esther houdt zich bezig met de klantenwerving, social media en mailing. Op deze manier maakt ze inPAY bekend aan Nederland, en houdt ze bestaande klanten op de hoogte van de ontwikkelingen. Ze ziet graag dat klanten goed geholpen worden en tevreden zijn over inPAY. 

Wist u dat: Esther een nichtje is van Arthur en dus ook meebouwt aan een familiebedrijf. 

 

Wist u dat het inPAY team...

- Vol zit met muzikale talenten en eigenlijk ook wel een band zou kunnen vormen.

- Martijn en Christaan samen getraint hebben voor judo. En allebij de zwarte band net niet gehaad hebben. 

- Oprichter is van Startup Academy Spijkenisse? Waar avonden georganiseerd worden om beginnende ondernemers op te leiden.

 

Wilt u graag in contact komen met het inPAY-team, stuur ons dan een berichtje!